Ainoa opas ansioluetteloihin soveltaa verkkoapteekiteknikkoa

Ainoa opas ansioluetteloihin soveltaa verkkoapteekiteknikkoa

: 4. 5 minuuttia pre-pandeemisten aikojen aikana vähittäiskaupan huumekaupan kokemus siirrettiin yleensä perinteisiin paikkoihin. Vaikka erittäin käytännölliset digitaaliset ja myös https://www.instapaper.com/read/1582745608 postimyynti-huumekaupan valinnat menivät markkinoille, monet riippumattomat apteekit ovat todella olleet hitaita vertailukelpoisten tarjousten ottamiseksi. Pikemminkin he keskittyivät suurelta osin menestykseen siihen, mitä he varmasti tarjosivat vuosien ajan ajamaan jalkahiikennettä kaupan käytäviin ja tenttilaskureihin.

Aivan kuten lääketieteen ammattilaisten toimistot, jotka kohtaavat kiinni, COVID-19. Seurauksena on, että elektroniset palvelut, joita useat riippumattomat huumekaupat pitivät https://online-apteekki.com/osta-cialis-geneerinen/ «huumekaupan tulevaisuuden» ratkaisuja yhtä viime aikoina kuin viime keväänä, ovat sen, mitä potilaat odottavat heidän toimittavan tänään.

Vuosien ajan yritys on tosiasiallisesti tarjonnut huumekauppoja upouudella ja myös nerokkailla lääkkeillä, jotta he voivat tarjota parhaan ihmisen hoidon samalla kun se on parantunut menestykseen. Auttaakseen heitä käsittelemään tätä uusinta sektorimuutosta, MC, Kesson tuo erilaisia ​​digitaalisia lääkkeitä riippumattomiin apteekkeihin, jotta he voivat palvella saumattomasti asiakkaitaan sekä missä tahansa, missä he valitsevat.

Ei ole epävarmuutta siitä, että etäterveyden käyttäminen alkoi pandemian aikana. Vaikka monet henkilökohtaiset terveydenhuollon tapaamiset ovat tosiasiallisesti siksi, että palasivat, yksilöt ja myös lääkärit ovat suhtautuneet arvoon «konferenssin» helppous periaatteessa. Miksi farmakologia aikovia asiakkaita ei pitäisi nauttia täsmälleen samasta mukavuudesta? Kirjoita «tele» -konsultit. Toisin kuin henkilökohtaisen kuulemisen perustaminen kattavaan lääketieteen tarkistukseen, esimerkiksi asiakkaat saattavat tehdä niin etäyhteyden käyttämällä live-videokeskustelua, jolloin lopulta farmakologit voivat neuvoa paremmin asiakkaita, jotka eivät ole kyvyttömiä tai haluttomia löytämään oikein apteekkiin.

Vähän tunnettuja kysymyksiä henkilökohtaisista lääkkeistä.

Aikaisemmin mukana oleva mukavuus, laite voi lisäksi auttaa apteekkarit varmistavat, että heidän potilaidensa käyttävät lääkkeitään ehdotetulla tavalla. «Puhelintapaamisen aikana voit katsoa potilaan silmästä ja nähdä erityisesti mitä he näkevät», sanoo Rick Sage, vähittäiskaupan vaihtoehtojen, alueen apteekkien ja hyvinvoinnin varatoimitus.S.

«Esimerkiksi, jos asiakas kysyy:» Mitä sävypillereitä yritän löytää?’, voit pyytää ottamaan heidän reseptinsä ja pyydä heitä myös seisomaan pillereitä varmistaaksesi, että se on paras. Se on paljon parempi tapa olla vuorovaikutuksessa.»Kun potilaat esiintyvät apteekissa ja kysyvät kiusallisesta yskästä tai tuholaisten puremasta, apteekkarit voivat yleensä osoittaa heidät kohti reseptilääkettä.

Näissä olosuhteissa ainoa tarjottu. Health and Wellness Mart -apteekkien apteekkisteillä on kuitenkin vielä yksi vaihtoehto, ei liian kaukana tulevaisuudessa: he voivat tarjota asiakkailleen lääketieteellistä ammattilaista ottaa yhteyttä myymälässään sekä omistautuneen yksityisyydessä kuulemisalue.

Jos online ottaa yhteyttä päättyihin, kun lääkäri vapauttaa reseptin, huumekauppa voi täyttää sen henkilölle heti. «Yksi suurimmista vaikeuksista, joita riippumattomat apteekit käsittelevät nykyään, on jäljellä järkeviä vaihtoehtoja aikarajoitetuille ihmisille», Sage kuvaa. «Myymälän etälääketieteen ratkaisut lisäävät lisäkerroksen integroitua lääketieteellistä hoitoa apteekkikokemukseen.»Ostaminen Takeout- tai ruokakauppojen ostaminen puhelinsovelluksen kautta ei ole enää uutuus, se on standardi, etenkin pandemian aikana.

6 Yksinkertaista tekniikkaa toteutettavuustutkimukseen COVID -19 Pandemian aikana – BMC …

Monet suuret huumekaupan ketjut ovat tosiasiallisesti olleet Internet-vähittäiskaupan alueella useita vuosia. Palvelut vaihtelevat yhdellä napsautuksella reseptilääkkeistä nopeaan COVID-19-injektio-aikatauluun. Ja myös vaikka monet alueelliset apteekit hyötyisivät varmasti huomattavasti tällaisten verkkoystävällisten ratkaisujen käytöstä, lukuisilla ei ole lähteitä kehittää tai pitää niitä. Pienempien vähittäiskaupan myymälöiden auttamiseksi omaksua omat E, Pharmacy Solutions, MC, Kesson julkaisee terveys- ja hyvinvointia Mart Digital Pharmacy -sovellusta, joka on uusi elektroniikkapalvelujen sarja, joka on kehitetty helpottamaan alueen huumekauppojen että sekä potilaita.

Uudessa digitaalikaupassa on varmasti verkko- ja sovelluspohjainen verkkosivusto, HIPAA-yhteensopiva kaksisuuntainen viestinnän arviointi, tärkeät ilmoitukset sekä uudelleen täyttämisen ehdotukset uudelleen. «Huumekaupat, jotka saadaan ilman vankkoja verkkopalveluita, samoin kuin mobiililaitteiden terveysratkaisut eivät yksinkertaisesti pysty tekemään niin enää», väittää Sage. «Tämän upouuden elektronisen huumekaupan tarjonnan avulla farmakologit eivät voi vain säästää aikaa sekä lisätä kosketuspisteitä asiakkaidensa kanssa, mutta myös mahdollisesti tavoittaa enemmän potilaita alueilla, jotka väistämättä parantavat yksilön saatavuutta.»Ja se on tavoite.

Yrityksenä, joka jakaa tämän toiminnon, MC, Kesson on omistautunut avustamaan huumekauppoja digitaalisen terveyskauden aikana ja jatkaa myös hienointa henkilöä kokemusta toteutettavissa. Alun perin julkaistu 10. kesäkuuta 2021.

Artikkelit integroidusta apteekakaupan tutkimuksesta & Menetelmä annetaan täällä

También te puede gustar

Deja una Respuesta

English EN Español ES